Brugervilkår

1 Generelt

Velkommen til Internet TV-tjenesten som tilbydes af GTRADE DEVELOPMENT og partner og som leveres via Internet i digitalt form. Inden du kan begynde brug af tjenesten skal du acceptere at være bundet af nedenstående vilkår.

Du skal være mindst 18 år gammel, eller have dine forældres eller værges udtrykkelige tilladelse, for at downloade indhold fra tjenesten.

Disse brugervilkår, sammen med andre regler som findes på siden, gælder for din brug af tjenesten og for al downloading af tjenestens indhold. Ved at acceptere disse vilkår, accepterer du at være bundet af den til enhver tid gældende version af disse brugervilkår.

Vi følger forbrugeraftalelovens regler for reklamation og fortrydelsesret, se: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=1843

Alle de digitale ydelser som kunder kan downloade på vores medlemsside er af sådan karakter at man ikke har nogen fortrydelsesret ifølge forbrugeraftalelovens §20, stk. 3. Man kan derfor fortryde købet helt frem til man downloader medier fra vores server, hvilket er automatisk tilgængeligt efter betaling.

Bemærk venligst, vi yder IKKE enhver TV abonnement eller uautoriseret adgang til kommercielle TV kanaler. Pakken indeholder Web TV afspiller som giver dig mulighed til at opleve Internet TV og video her og nu, fra diverse fælles tilgængelige kilder.  

Tjenesten er et digitalt information-produkt. Vi påtager sig ikke ansvar for kanalernes indhold, udsendelses format og kvalitet, samt eventuelle tekniske og finansielle krav.

Alle henvendelser skal ske til vores managere. Klik her for at kontakte os.

Copyright © cinemator.dk && Alle rettigheder forbeholdt && Alle materialer er beskyttet af copyright-love og internationale copyright- traktater
GTRADE DEVELOPMENT 47-47 36th Street, Suite # 2209, Long Island City, NY 11101 USA

 

| HJEM | KONTAKT | HJÆLPEGUIDE |